Sport si Sanatate

3 metode pentru a tine o dieta

O cifră de care țin cont din ce în ce mai multe persoane este cea prezentată pe cântar. Este important pentru fiecare om în parte modul în care arată și se simte în propriul corp, astfel, mulți apelează la cure pentru întreținerea greutății, pentru scăderea acesteia sau, în cazuri mai rare, dar existente, pentru a lua în greutate. Toate acestea implică un real efort și străduință pentru persoana ce se angajează într-o asemenea misiune, dar nu este un fapt irealizabil.

Privind scăderea în greutate, iată 3 secrete pentru a te motiva:

  1. Stabilește un plan. Nu porni pe niciun drum fără a ști ce pași te așteaptă de urmat în imediata apropiere. Construiește-ți, în primă fază, țeluri mici, ușor de realizat care să-ți dea încredere în propriile forțe și să nu-ți distrugă sănătatea organismului. Acest aspect este unul extrem de important și, oricât de mare ar fi dorința spre succes rapid, este necesar să se stabilească un raport corect între eliminarea kilogramelor în plus și sănătatea funcțiilor organelor.
  2. Alege-ți un model. Nu înseamnă să-ți raportezi propriul corp într-o comparație cu o altă persoană, ci este vorba de modele care au sfidat legile pierderii în greutate, reușind să facă miracole din propriul corp și care au ajuns de la o greutate anormală în limitele normalului. Utilizând acest truc, îți va instaura în minte ideea de ”realizabil” a planului tău.
  3. Nu te demoraliza de la primele încercări. Este adevărat că practica ta. deși este asemănătoare cu a altora sau cu a modelului ales, să nu dea aceleași rezultate, dar este important să nu te complaci în renunțare și să consideri că nu va funcționa nicio metoda. Poți aborda un alt stil, poți cere alte păreri și te poți îndrepta spre o nouă dietă, dar fiecare tehnică să conțină și sfatul unui specialist în domeniul nutriției.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top