Recomandari

3 lucruri despre make-up

Machiajul perfect implică dăruire, timp, bani investiți în produse, studiere și informare din diferite surse. Machiajul poate reprezenta o artă dacă se adaptează fiecărui stil, eveniment și moment din viața femeilor tocmai prin multitudinea de combinații de care se folosește, dar și prin intermediul criteriilor de care se ține cont (culoarea ochilor, tenului, părului, vârsta femeii).

În ciuda tuturor spuselor și criticilor aduse produselor de machiaj cu privire la efectele negative ale compușilor, iată 3 lucruri pozitive care se pot spune despre machiaj:

  1. Construiește o imagine pozitivă cu privire la femeia care îl poartă dacă este în concordanță cu momentul zilei și activitatea desfășurată. Machiajul, în combinație cu o atitudine și o ținută potrivită, conturează prezența feminină și aspectul îngrijit. Pe lângă detaliile de igienă cu privire la îngrijirea corporală, de apreciat la o femeie este timpul pe care îl acordă în momentul în care iese la o întâlnire, acesta semnificând importanța pe care o alocă persoanelor, momentului și activității în sine.
  2. Produsele aplicate pe ten protejează, într-o oarecare măsură, textura pielii de aerul poluat, razele puternice ale soarelui și de bacteriile prezente în orice spațiu și care foarte ușor se lipesc de sebumul eliminat de celulele prezente la nivelul feței.
  3. Machiajul îți poate transmite personalitatea înainte ca vorbele sau acțiunile să o facă. De obicei, machiajul de zi este format din aplicarea fondului de ten, conturing-ului feței, colorarea ochilor în nuanțe nude (opțional), o linie subțire de tuș, rimel și un ruj deschis. O femeie cu o personalitate puternica, va opta pentru un machiaj strident, care să iasă în evidență, chiar și în ceea ce privește machiajul de zi, asumându-și personalitatea și la acest capitol, va încerca să găsească un echilibru care să o definească, astfel încât, o zonă a feței să iasă mai mult în evidență; spre exemplu, buzele roșii, roz, mov sau o pată de gri în colțurile externe ale ochilor.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top