Recomandari

3 lucruri despre hidratarea tenului

Tenul reprezintă una dintre cele mai importante părți ale corpului, el fiind și cel mai expus și privit de către cei din jur. Îngrijirea acestuia dă uneori bătăi de cap: investiția în produse, alegerea și aplicarea acestora, tratarea problemelor dermatologice și menținerea unui aspect sănătos. Una dintre cele mai importante etape în această rutină este hidratarea. Iată trei pași simpli ce trebuie urmați în vederea unei hidratări optime și ușoare:

  • Consumați cât mai multe lichide

Apa înseamnă viața. Raportând această sintagma doar la ideea de a supraviețui reprezintă o eroare. Apa este viață pentru existență, într-adevăr, dar, de asemenea, pentru sănătate corporală, pentru sănătatea și vitalitatea părului, pentru sănătatea pielii și, în special, a tenului. În ciuda oricărei expresii clișeice ce se promovează, nu există o cantitate obligatorie, strictă și de nedepășit pe care să o consumați. Necesitatea fiecărei persoane variază în funcție de organism, de starea medicală, de aspecte precum vârsta, greutatea, de alimentație și de modul în care organismul își ia aportul de lichide și din alimente, fructe, legume.

  • Folosiți cremă pentru hidratare înainte de culcare

Încărcarea tenului cu produse de make-up pe parcursul zilei reprezintă un factor atât pro, cât și contra aspectului tenului. Produsele, de cele mai multe ori, intervin asupra proprietăților tenului și după procesul demachierii lasă pielea uscată, cu aspect nehidratat. Este importantă utilizarea unor creme specifice protecției efectelor cauzate de produsele folosite de fiecare persoană și în concordanță cu nevoile și particularitățile tenului.

  • Folosiți bază de machiaj

Baza pentru machiaj nu este un supliment doar pentru zona ochilor în vederea fixării fardului pentru pleoape; ea ”pregătește” pielea feței pentru aplicarea fondului de ten. Utilitatea ei este reprezentată de aspectul natural pe care îl conferă în combinație cu crema nuanțatoare, de protecția împotriva puterii de nuanțare a produsului, dar și prin rezistența, pe durată mai îndelungată de la momentul aplicării, pe care o dovedește.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top