Recomandari

3 cadouri cu care îți poți surprinde iubitul de Valentine’s Day

Deși este împrumutată și, pentru români nu semnifică nimic mai mult decât o sărbătoare comercială, Valentine’s Day reprezintă și un prilej de a-ți surprinde iubitul cu o mică atenție. Se spune că cele mai surprinzătoare cadouri sunt cele făcute în afara unei semnificații a datei, totuși nu trebuie neglijate momente precum acesta, Dragobetele, ziua partenerului, Crăciunul sau aniversările de relație. Ele au ca semnificație faptul că se pune accent pe anumite momente, dar și cât de importantă este acea persoană. Această sărbătoare reprezintă un prilej de a acorda atenție persoanei iubite prin lucruri simbolice, ce să reflecte un aspect legat de relație sau să amintească interacțiuni și experiențe din cuplu.

3 cadouri cu care îți poți surprinde iubitul de Valentine’s Day:

  • Ramă cu fotografii

Deși extrem de întâlnit acest gest, nu se poate pierde nicicând din însemnătatea primirii unui asemenea obiect. Nu te orienta spre o simplă ramă ce să surprindă un singur moment din relația voastră, privește spre o posibilitate de a-i aminti un spectru mai larg de momente pe care le-ati petrecut împreună, precum sunt ramele în care poți atașa de la 5 la 20 de fotografii.

  • Obiecte personalizate

Iubitul tău are o anumită pasiune, un anumit loc de muncă, o înclinație sau un talent deosebit? Perfect. Asta îți expune deja un sortiment larg de cadouri spre care să te poți orienta: căni cu inscripții referitoare la funcția pe care o are sau postul pe care lucrează, tricouri cu mesaje amuzante, breloc pentru mașină sau chei cu diferite texte ș.a.

  • Creează un moment 

În cazul în care ai epuizat aceste idei, poți încerca să-l surprinzi prin crearea unui moment precum decorarea mașinii cu bilețele pe care să-i scrii câteva dintre cele mai frumoase gânduri despre el, voi. În cazul în care îl știi ca fiind un maniac al mașinilor, ar trebui să renunți repede la această idee și să încerci să o transpui în decorarea camerei cu elemente ce consideri ca i-ar face plăcere, l-ar relaxa și nu i-ar crea niciun disconfort.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top